Ge honom en present för livet 

Ge honom en present för livet 

En present behöver inte bara vara ett ting eller en spaupplevelse. En bra present för mannen i ens liv kan vara en bättre tillvaro och upplevelse som kan förbättra hans livsfilosofi. 

Världen om har utövningen av yoga förändrat och förbättrat livskvalitén hos hundra tusentals och siffran växer för var dag som går. Yoga är inte bara till för att stärka musklerna och förbättra ens uthållighet, praktiserandet tillför även förbättring inom andning och kopplingen till kroppen.  

Med en anti-slip yoga matta kan man göra näst intill alla yoga poser utan stödet av en vägg eller yoga kloss. Men många vet inte att det främsta hjälpmedlet som behövs för att utöva yoga är yogakläder man känner sig fri och obehindrad i. Detta gäller även för män.  

Yoga är även för män 

Den stretchande livsfilosofin är till för alla. Världen om praktiserar män och kvinnor den indiska livsfilosofin som har förbättrat hälsan hos tusentals. Men i västvärlden finns det fortfarande män som pekas ut som att inte höra hemma i livsstilen. 

Yogakläder kan vara svårt att hitta för en nybörjade, men om man lägger till fördomar om maskulinitet kan det vara ännu svårare. Yogakläder ska vara åtsittande men inte hindrande och tajta. Detta kan få många män att känna sig osäkra och därav hålla sig borta från den stretchande livsstilen då dem känner sig utpekade.  

Livsfilosofin som stärker 

Men yoga är en livsfilosofi som handlar om att frigöra sig från kropp, sinne och fördomar. Uppmana mannen i ditt liv att ge sig tillåtelse att hitta en inre frid. Ge honom stödet han behöver för att våga kasta bort västvärldens dominerande åsikter om vad som utgör en man. Framtidens man hör inte hemma i ett samhälle som höjer estetik högre än inre frid, sammankoppling till världens energier och till nära och kära.