Duscha i det fria

Duscha i det fria

På en varm sommardag finns det inget bättre än en kall dusch i trädgården. Vill man inte duscha i kallt vatten, går det nu att få tag på en utedusch på gasol. Denna värmer snabbt vattnet, när det löper genom slangen. Med en sådan kan man duscha utomhus hela året. Det finns många olika duschar att välja mellan på utedusch.se.

En utedusch är dessutom perfekt att använda efter vilken som helst träning. Det kan vara allt från en löprunda, seglingen eller något tredje. Vid hjälp av uteduschen slipper man släpa in onödigt smutsiga kläder genom hela huset. Ofta kan det kännas jobbigt att behöva duscha. Det är något, som man bara måste få överstökat. Dock kan det vara lite roligare att duscha utomhus.

Hur funkar en utedusch?

Det finns såklart både uteduschar med kallt vatten och vissa med värmeberedare. Om man bare vill använda sin utedusch till varma sommardagar, kan man nöja sig med en kall. Man skulle kanske tro, att det kan vara väldigt tidskrävande att värma vattnet i en utedusch. Men det är det absolut inte med en utedusch med gasolvattenberedare!

Det är otroligt lätt att montera alla uteduscharna. Man ska koppla duschen till kallt vatten och en gasflaska. Trycket av vattnet som forsar genom slangen och gasen värmer vattnet inom några sekunder. Vattnet kan bli upp till 50 grader, och det går väldigt fort. Man kan enkelt ansluta duschen till trädgårdsslangen. 

Miljövänlig tvål till uteduschen

När man äntligen har installerat sin nya utedusch, kan det såklart vara passande att köpa en både fräsch och miljövänlig tvål eller schampo. Detta vill vara skonsamt inte bara för naturen, men också för sin hud. Det kan kännas bra att veta, att man bara sköljer miljövänliga produkter direkt ner i vårt grundvatten. Ingredienserna är ekologiska och veganska.